Jojanneke Horstman:

Ik ben geboren in Limburg en op mijn 18e naar Brabant vertrokken om psychologie te gaan studeren aan de universiteit in Tilburg. In 2002 heb ik mijn doctoraal behaald en ben ik gaan werken bij de GGZ waar ik in 2005 de GZ-opleiding heb afgerond.

Bij de GGZ ben ik 10 jaar op meerdere afdelingen werkzaam geweest, heb ik met zeer uiteenlopende doelgroepen gewerkt en heb ik mij diverse behandelmethoden eigen gemaakt zoals Dialectische Gedragstherapie, Cognitieve Gedragstherapie, Emdr en systeemtherapie. Ik heb met pubers, volwassenen en ouderen gewerkt en individuele- groepsbehandelingen en diagnostisch onderzoek uitgevoerd. Ik heb daardoor een brede en degelijke basis opgebouwd van waaruit ik kan werken.

Sinds 2012 ben ik werkzaam als vrijgevestigd psycholoog en ben ik actief bezig gebleven mezelf te ontwikkelen en heb ik opleidingen en cursussen gevolgd in Acceptance and Commitment Therapy, contextuele therapie en mindfulness. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd om consultatie te geven aan praktijkondersteuners en geef ik ook consultatietrainingen.

Behalve GZ-psycholoog ben ik ook moeder en partner en heb ik een passie voor zang en toneel. Door deze hobby ben ik gaan ervaren hoe belangrijk het is om contact te maken met je lijf en stil te staan bij je gevoelens, wensen en verlangens, zodat je trouw kunt blijven aan jezelf en je de juiste beslissingen in je leven kunt nemen. Iets waar ik anderen graag bij wil ondersteunen

Lonneke de Hart:

Nadat ze haar studie in Tilburg afrondde, heeft Lonneke op verschillende plaatsen gewerkt. Haar GZ-opleiding deed ze in het St. Elisabethziekenhuis, verder werkte ze bij Thebe voor verschillende verpleeghuizen en bij een eerstelijnspraktijk in Zaltbommel. Ze heeft veel ervaring met het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen en klachten die samenhangen met stress en overbelasting. Lonneke werkt onder meer met cognitieve gedragstherapie en technieken uit de Mindfulness. Kernwoorden voor Lonneke zijn: deskundig en doelgericht.

Comments are closed.