Afspraak en bereikbaarheid

Omdat wij voortdurend in gesprek zijn met mensen, zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Voor het maken of verzetten van afspraken kun je het gemakkelijkste het algemene nummer van de praktijk bellen 0132112816. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. In de basisggz worden geen mensen behandeld die crisisgevoelig zijn, mocht je echter bij ons in behandeling zijn en tussen de afspraken door toch dringend hulp nodig hebben dan kun je het beste de voicemail van je behandelaar inspreken en ook je huisarts bellen. Wij zullen je dan zo snel mogelijk proberen terug te bellen. Mocht er een crisis buiten kantooruren plaatsvinden, kun je contact opnemen met de huisartsenpost.
Wanneer je behandelaar afwezig is door ziekte of vakantie zorgen we er voor dat je altijd terug kunt vallen op een directe collega.

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Gebeurt dit niet dan wordt er 45 euro in rekening gebracht die niet vergoed wordt door de verzekering. Afzegging kan via de mail of telefoon (voicemail).

Op dit moment (23 april 2018) is de wachttijd meer dan 8 weken en adviseren wij je om ergens anders hulp te zoeken. Tussen intake en behandeling is er geen wachttijd. . Wanneer de wachttijd een probleem is, kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).
De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag. Afspraken in de avond zijn mogelijk op dinsdagavond en woensdagavond.

Wil je je aanmelden voor behandeling, vul dan het aanmeldformulier in.

Adresgegevens

Het adres is Tuinstraat 87, 5038 DB in Tilburg
Telefoonnummer Jojanneke: 06 – 19 93 93 68
Telefoonnummer secretariaat: 0132112816
E-mailadres: info@jojannekehorstman.nl

Op de kaart hieronder kun je zien waar je, als je met de auto komt, kunt parkeren per uur. Het dichtste bij is de parkeerplek aan het Burgerijpad. Deze is bereikbaar via het tankstation bij de Noordhoekring. De praktijk is ook goed bereikbaar met het OV. Je kunt vanaf het station naar de Tuinstraat lopen.

Route

Tuinstraat 87, 5038 DB TILBURG

Open in Google Maps

655 a 3

Comments are closed.