Afspraak en bereikbaarheid

Omdat wij voortdurend in gesprek zijn met mensen, zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Voor het maken of verzetten van afspraken kun je het gemakkelijkste het algemene nummer van de praktijk bellen 0132112816. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Gebeurt dit niet dan wordt er 45 euro in rekening gebracht die niet vergoed wordt door de verzekering. Afzegging kan via de mail of telefoon (voicemail).

Op dit moment (18 januari 2018) is er een wachttijd voor intake van ongeveer 9 a 10 weken. Tussen intake en behandeling is geen wachttijd. . Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag. Afspraken in de avond zijn mogelijk op dinsdagavond en woensdagavond.

Wil je je aanmelden voor behandeling, vul dan het aanmeldformulier in.

Adresgegevens

Het adres is Tuinstraat 87, 5038 DB in Tilburg
Telefoonnummer Jojanneke: 06 – 19 93 93 68
Telefoonnummer secretariaat: 0132112816
E-mailadres: info@jojannekehorstman.nl

Op de kaart hieronder kun je zien waar je, als je met de auto komt, kunt parkeren per uur. Het dichtste bij is de parkeerplek aan het Burgerijpad. Deze is bereikbaar via het tankstation bij de Noordhoekring. De praktijk is ook goed bereikbaar met het OV. Je kunt vanaf het station naar de Tuinstraat lopen.

Route

Tuinstraat 87, 5038 DB TILBURG

Open in Google Maps

655 a 3

Comments are closed.