Over mij

Op dit moment geldt er een wachttijd van ongeveer 8 a 10 weken voor nieuwe aanmeldingen.

Jojanneke Horstman:

Als kind was ik al enorm nieuwsgierig, had ik een grote behoefte om dingen te overdenken en te begrijpen en had ik oog voor de dingen die niet uitgesproken werden. Deze eigenschappen zijn niet altijd makkelijk voor me geweest. Op jonge leeftijd kon ik al rondlopen met “grote mensen” problemen. Door de jaren heen heb ik steeds beter voor deze “kleine professor” leren zorgen en is het een kracht en een bron van kennis voor me geworden. Het beroep psycholoog past dan ook echt bij mij. Hier doe ik samen met cliënten wat ik altijd al graag deed. Ik kan vragen wat ik wil, samen het probleem proberen te begrijpen en dingen benoemen die niet gezien of uitgesproken worden.

De afgelopen jaren is mij steeds helderder geworden dat alleen praten niet genoeg is. Je ervaringen laten niet alleen sporen na in je psyche maar ook in je lijf. Voor mij zijn deze twee dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom komen allebei deze kanten van de mens in mijn behandelingen aan bod. Ik ben in opleiding tot lichaamsgericht therapeut waarin het ervaren contact met je lijf verbeteren centraal staat.

Behalve psycholoog, ben ik ook partner, moeder van twee kinderen, collega en vriendin die graag muziek maakt en beluistert, leest en schrijft, staart, aan yoga doet en soms een beetje teveel nadenkt. BIGnr: 9065257625